Retourvoorwaarden

Het is belangrijk dat je retourzending minstens aan de volgende voorwaarden voldoet: De artikelen dienen in originele staat te zijn met labels & tags bevestigd.Wij nemen artikelen niet retour indien:

  • De artikelen zijn gedragen.
  • Er getracht is een artikel zelf te repareren.
  • De artikelen ruiken naar rook, eten of parfum.
  • Pas op met make-up! Wij nemen artikelen met make-up vlekken niet retour.
  • Je retourzending te laat door ons wordt ontvangen. Een retourzending is te laat wanneer deze buiten de 14 dagen door ons retour wordt ontvangen.

Wat zijn de retourkosten?

De retourkosten zijn voor eigen rekening en kunnen wij niet voor je vergoeden. Wat de kosten zijn voor het retourneren verschilt per vervoerder, wij hebben hier helaas geen grip op.

Nog wat andere belangrijke informatie over een retourzending:

  • Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor een retourzending. Bewaar altijd goed de track en trace code van je retourpakket totdat je van ons een bevestiging hebt ontvangen dat je retour in goede orde in ons magazijn is aangekomen.
  • Geeft de track en trace aan dat wij jouw retourzending hebben ontvangen dan kan het nog uiterlijk 3 werkdagen duren voordat je de bevestiging e-mail van ons ontvangt.
  • Nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen zal onze administratie jouw retourzending in uiterlijk 5 werkdagen verwerken.

 

Onderstaand kun je het retourformulier downloaden en via info@mukastrak naar ons mailen. Wij zullen daarna met je contact opnemen.

Retourformulier Muka Strak 2024
PDF – 43,1 KB 49 downloads

Heeft Muka Strak een fysieke winkel?

Nee, wij hebben helaas nog geen fysieke winkel! Bij ons kun je 24/7 online bestellen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug krijg?

Zodra je van ons een bevestiging e-mail hebt ontvangen over de ontvangst van je retourzending, duurt het max. 5 werkdagen om het bedrag retour te betalen.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Na het plaatsen van je bestelling is het NIET meer mogelijk om je bestelling te wijzigen, dit omdat jouw bestelling direct verwerkt wordt.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden enkel bestellingen binnen Nederland. Deze verzendkosten bedragen standaard €6,95. Plaats je een bestelling van meer dan €150,- dan verzenden wij jouw bestelling GRATIS!

Ik heb nog geen reactie gehad op mijn bericht, hoe kan dit?

Wiij streven ernaar om je bericht altijd binnen 24 uur te beantwoorden. Tijdens de officiële Nederlandse feestdagen en de weekenden zijn wij gesloten.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

We begrijpen heel erg goed dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Bestellingen op werkdagen versturen wij binnen 48 uur. In de meeste gevallen heb je jouw bestelling dan binnen 1-3 dagen in huis! Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden op Maandag verzonden. Let op! De levertijden zijn een indicatie, wij kunnen de levertijd niet garanderen.

Ik wil mijn bestelling annuleren, is dit mogelijk?

Na het plaatsen van een bestelling is het niet meer mogelijk om deze te annuleren omdat jouw bestelling direct wordt verwerkt.

Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen?

Controleer altijd eerst even je SPAM box, wellicht is de bevestiging daarin terecht gekomen.Mocht dit niet het geval zijn en wil je de bevestiging opnieuw ontvangen, stuur dan even een mailtje naar ons via info@mukastrak.com.

Kan ik mijn verzendadres wijzigen?

Nee, nadat je een bestelling hebt geplaatst kan er geen enkele wijziging meer worden doorgevoerd.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd artikel heb ontvangen?

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je een verkeerd artikel ontvangt maar het kan helaas een keertje voorkomen, onze excuses! Wanneer dit bij jou het geval is adviseren wij jou om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat we jou verder kunnen helpen met een juiste oplossing.

Vermiste/ beschadigde bestellingen

Muka Strak is niet verantwoordelijk wanneer een bestelling kwijt en/of beschadigd is na verzending. Mocht dit gebeuren verzoeken wij je direct contact op te nemen met het koeriersbedrijf.